Quebit team

Marieke Hoogerwerf, Polygon

“Polygon zocht dagelijkse ondersteuning door een ervaren en gespecialiseerd online marketing team. De doelen waren helder: het verhogen van de ranking op Google, kosten in verhouding lager krijgen en het bouncepercentage verlagen. Inmiddels hebben we deze doelen met ondersteuning van Quebit behaald.”

Quebit was direct duidelijk

“In 2016 is de samenwerking met Quebit begonnen. Wij waren op zoek naar een nieuw bedrijf die ons kon ondersteunen in SEO en SEA. Tijdens de kennismakingsafspraak, nog voordat wij de samenwerking aangingen, gaf Quebit direct een heldere en duidelijke uitleg over wat er gedaan ging worden en hoe Quebit dit zou aanpakken. Dit ontbrak bij andere partijen. Quebit was dus een geschikte partij en nog steeds zijn we zeer tevreden over de samenwerking met Quebit.

Quebit komt regelmatig met tips

Quebit heeft voor Polygon zowel een adviserende als uitvoerende rol. Quebit is verantwoordelijk voor de Google Ads campagnes en adviseert Polygon op het gebied van SEO. Dagelijks worden onze campagnes gemonitord en wekelijks tot maandelijks ontvangen wij overzichten en resultaten. Dit werkt voor ons heel prettig. Nog voordat wij zelf aan de bel hoeven te trekken, komt Quebit regelmatig met tips en geadviseerde aanpassingen om zo de positieve resultaten te vergroten.

We hebben onze doelen behaald

Wij hadden een aantal doelstellingen voordat wij in zee gingen met Quebit. Zo wilden wij het bouncepercentage verlagen, de vindbaarheid verhogen en de kosten weer verlagen.  Met de hulp van Quebit hebben we onze kosten in verhouding kunnen verlagen! Daarnaast is ook het bouncepercentage goed omlaag gegaan en staan we met veel zoekwoorden gewoon op pagina 1 van Google. Quebit is van de regelmatige en duidelijke communicatie. Ik word op de hoogte gehouden zonder daar om te moeten vragen!”

Download de referentie PDF