Google Ads

SEA, zoekmachine adverteren in Google

Wat is SEA?

SEA (Search Engine Advertising) of ook wel zoekmachine adverteren genoemd is het adverteren in de betaalde omgeving van Google. Deze advertenties zijn zichtbaar boven en onder de organische zoekresultaten in Google. In dit betaalde gedeelte kunt je gerichte advertenties maken met de juiste zoekwoorden om daarmee je doelgroep op het juiste moment aan te spreken. Deze betaalde zoekresultaten kunnen op elk tijdstip en apparaat zoals pc, mobiele telefoon of tablet worden weergegeven.

De voordelen van SEA

Een groot voordeel van zoekmachine adverteren ten opzichte van zoekmachine optimalisatie (SEO) is dat SEA ook direct werkt. De advertentie wordt aan de doelgroep getoond en begint daarmee direct verkeer te genereren naar je website. Er zijn verschillende advertentiemogelijkheden met Google Ads om daarmee je product of dienst aan je doelgroep aan te bieden. De Google Ads diensten van Quebit zijn onder andere:

  • Mobiele campagnes;
  • Shopping campagnes;
  • Display campagnes;
  • Remarketing campagnes;
  • Video campagnes.

Door het optimaliseren van zoekwoorden, advertenties en landingspagina’s worden de advertentierelevantie en de kwaliteitsscore verhoogd. Hierdoor worden de advertenties eerder getoond aan de doelgroep en worden de kosten per klik lager. Meer succes tegen lagere kosten! Zodra de zoekwoorden zijn geselecteerd, de advertenties zijn gemaakt en het budget is bepaald, bent je één klik verwijderd van direct resultaat. Direct aan de gang met Google Ads? Geef SEA uit handen aan de Google Ads specialist Quebit!

Google Ads uitbesteden aan Quebit

Google Ads uitbesteden? De SEA-specialisten van Quebit zijn stuk voor stuk Google Ads-gecertificeerd door Google en hierdoor je juiste partner voor uitwerking van je Google Ads campagnes. Quebit biedt haar SEA-dienstverlening op maat aan zodat dit perfect aansluit bij je bedrijf. Adverteren in zoekmachines is dé perfecte manier om direct resultaat te boeken.

Waarom is Quebit de beste partner?

  • Flexibel en resultaatgericht;
  • Wij denken graag met je mee en stoppen pas bij het goede resultaat;
  • Google Ads gecertifieerde specialisten;
  • Maandelijkse rapportage over werkzaamheden en resultaten;
  • Google Ads campagnes wordt tussentijds gemonitord en wanneer nodig bijgestuurd.

SEA graag uitbesteden aan onze specialisten?

Neem dan contact met ons op! Wij maken een scan van je huidige online marketing situatie en werken een volledige strategie voor je uit in een online marketing plan. Dan kunnen wij daarna direct voor je aan de slag! Vul onderstaand je gegevens in en we bespreken graag de mogelijkheden.

Wil je op de hoogte blijven? Volg ons dan ook op Facebook, LinkedIn, Instagram en YouTube!

Laat je gegevens achter en wij bellen je terug!

*Disclaimer: je e-mailadres wordt niet aan derden verstrekt. Bekijk hier onze privacyverklaring.