SEA bij Quebit

SEA, zoekmachine adverteren in Google

Wat is SEA?

SEA (Search Engine Advertising) of ook wel zoekmachine adverteren genoemd is het adverteren in de betaalde omgeving van Google. Deze advertenties zijn zichtbaar boven en onder de organische zoekresultaten in Google. In dit betaalde gedeelte kunt u gerichte advertenties maken met de juiste zoekwoorden om daarmee uw doelgroep op het juiste moment aan te spreken. Deze advertenties kunnen op elk tijdstip en apparaat zoals pc, mobiele telefoon of tablet worden weergegeven.

De voordelen van SEA

Een groot voordeel van zoekmachine adverteren ten opzichte van zoekmachine optimalisatie (SEO) is dat SEA ook direct werkt. De advertentie wordt aan de doelgroep getoond en begint daarmee direct verkeer te genereren naar uw website. Er zijn verschillende advertentiemogelijkheden met Google AdWords om daarmee uw product of dienst aan uw doelgroep aan te bieden. De Adwords diensten van Quebit zijn onder andere,

  • Mobiele campagnes;
  • Shopping campagnes;
  • Display campagnes;
  • Remarketing campagnes;
  • Video campagnes.

Door het optimaliseren van zoekwoorden, advertenties en landingspagina’s worden de advertentierelevantie en de kwaliteitsscore verhoogd. Hierdoor worden de advertenties eerder getoond aan de doelgroep en worden de kosten per klik lager. Meer succes tegen lagere kosten! Zodra de zoekwoorden zijn geselecteerd, de advertenties zijn gemaakt en het budget is bepaald, bent u één klik verwijderd van direct resultaat. Direct aan de gang met Google AdWords? Geef SEA uit handen aan de specialisten van Quebit!

Google AdWords uitbesteden aan Quebit

Google Adwords uitbesteden? De SEA-specialisten van Quebit zijn stuk voor stuk AdWords-gecertificeerd door Google en hierdoor uw juiste partner voor uitwerking van uw AdWords campagnes. Quebit biedt haar SEA-dienstverlening op maat aan zodat dit perfect aansluit bij uw bedrijf. Adwords is dé perfecte manier om direct resultaat te boeken.

Waarom is Quebit de beste partner?

  • Flexibel en resultaatgericht;
  • Wij denken graag met u mee en stoppen pas bij het goede resultaat;
  • Google AdWords gecertifieerde specialisten;
  • Maandelijkse rapportage over werkzaamheden en resultaten;
  • Adwords campagnes wordt tussentijds gemonitord en wanneer nodig bijgestuurd.

SEA graag uitbesteden aan onze specialisten?

Neem dan contact met ons op! Wij maken een scan van uw huidige online marketing situatie en werken een volledige strategie voor u uit in een online marketing plan. Dan kunnen wij daarna direct voor u aan de slag! Vul onderstaand uw gegevens in en we bespreken graag de mogelijkheden.

Laat uw gegevens achter en wij bellen u terug!

*Disclaimer: Uw e-mailadres wordt niet aan derden verstrekt. Bekijk hier onze privacyverklaring.