Google partner
SEA zoekmachine advertenties
0297 745 555
SEA abonnement

Een SEA abonnement van Quebit – Direct online de concurrentie aangaan!

Als u zich in een markt begeeft die op internet sterk beconcurreerd wordt is het verstandig om, naast het goed optimaliseren van uw website, na te denken over gericht adverteren op het internet. Google biedt deze mogelijkheid via het bekende AdWords systeem. Via AdWords kunt u tegen betaling diverse advertenties laten plaatsen binnen de zoekmachine Google. Deze vorm van adverteren wordt op het internet “Search Engine Advertising” genoemd, verkort “SEA”. Wij vertalen dit naar zoekmachine marketing. Met een SEA abonnement van Quebit besteedt u het opmaken, plaatsen en sturen van uw advertenties uit.

Waarom een SEA abonnement?

Wat zou voor u een reden kunnen zijn om uw zoekmachinemarketing in eigen beheer te houden of juist uit te besteden? U heeft wellicht al een aantal campagnes lopen en zolang u aanvragen krijgt en het genoeg oplevert, vindt u het prima. Toch zijn de meeste bedrijven onderhevig aan pieken en dalen. Een vast bedrag spenderen aan zoekmachinemarketing via Google AdWords kan dan onverstandig zijn. Piek zodra er zich extra kansen voordoen en stel uw budget bij wanneer nodig.

SEA of zoekmachinemarketing via een SEA abonnement van Quebit is dé perfecte manier om snel resultaten te boeken. Wanneer u direct resultaat wilt, kunt u via Google AdWords een positie kopen. De eerste 4 posities bovenaan de pagina van Google, evenals de 3 posities onder de organische zoekresultaten betreffen de betaalde secties. Om investeringen vooraf te bepalen, kunt u vooraf budgetten instellen. Wanneer u uw budgetlimiet bereikt, verliest u tevens de positie. Het is daarom raadzaam om selectief te werk te gaan.

Het opzetten van een online marketingcampagne

Het opzetten van een goede marketing campagne binnen Google AdWords bestaat uit meerdere stappen:

  • Het opzetten van een goede campagne begint bij het bepalen van uw doelgroep en het achterhalen van het zoekgedrag van uw doelgroep.
  • Vervolgens moeten er doelgerichte advertenties worden opgesteld.
  • Daarna moeten de advertentiekosten worden ingeregeld.
  • Als de advertentie eenmaal loopt, dan moet er dagelijks gemonitord worden hoe deze advertentie rendeert.

Bovenstaande werkzaamheden worden door Quebit opgepakt binnen een SEA abonnement.

De voordelen van SEASEA abonnement voor zoekmachine advertenties

Om uw website direct een tijdelijke boost te geven, kunt u ervoor
kiezen om zoekmachinemarketing in te zetten via ons SEA abonnement. Wanneer u vol gepland bent en nieuwe klanten niet langer aankunt, kunt u de campagnes weer eenvoudig stopzetten. Ook voor seizoensgebonden acties kunt u middels het adverteren in de zoekmachine snel nieuwe klanten binnenhalen.

Een ander groot voordeel van SEA ten opzichte van SEO is dat SEA direct werkt. Na het toekennen van een budget en het plaatsen van de advertentie, verschijnt deze meestal binnen een paar uur. De advertentie wordt direct aan duizenden gebruikers getoond en begint direct verkeer te genereren naar uw website. Bij het inzetten van SEO heeft u meestal een wat langere adem nodig in een hoog concurrente markt. Uiteindelijk zal een gebruiker die via zoekmachine optimalisatie (SEO) uw website bezoekt, leiden tot meer conversies. Een gezonde verhouding tussen SEO en SEA is daarom ook van groot belang!

Om uw campagne optimaal te laten renderen, sturen wij aan op woordconversie. Het is namelijk niet alleen van belang hoeveel een bepaalde zoekopdracht wordt ingevoerd, het gaat er ook om wat de verhouding is tot het aantal aanvragen. Meer bezoekers zullen u namelijk niet altijd meer omzet opleveren.

Het doel van zoekmachinemarketing

Het doel van zoekmachinemarketing is het snel opbouwen van extra bezoekersaantallen aan uw website, die vervolgens een doel gaan vervullen (een offerte aanvragen, een aankoop doen, of geïnformeerd worden). De combinatie van de juiste selectie van zoekwoorden en het maken van geschikte advertenties zorgt al snel voor een flinke besparing in tijd en geld. Wanneer wij ons werk gedaan hebben, zullen uw campagnes meer renderen, tegen lagere kosten. Zoekmachinemarketing is veel doelgerichter dan adverteren in kranten en magazines, en een SEA abonnement levert per saldo meer op, tegen lagere kosten!

Bent u geïnteresseerd?

Bent u geïnteresseerd geraakt in onze SEA abonnementen? Neem dan direct contact met ons op! Ons team van professionals staat u dan graag te woord!

Vraag nu uw SEA scan aan!
Recente projecten
Blog berichten
Quebit is FD Gazelle 2017
Geplaatst op 17 oktober 2017

Quebit is benoemd tot FD Gazelle 2017!! Quebit staat voor gedrevenheid, passie en hard werken om haar doelstellingen te bereiken. Dit harde werken is beloond! Met trots mogen wij ons FD Gazelle 2017 noemen. Quebit behoort hiermee tot de 754 snelst groeiende organisaties van Nederland! Quebit noemt zich het meest gedreven online marketing bureau van Nederland […]

Lees meer
Vijf tips voor een succesvolle website
Geplaatst op 5 oktober 2017

Uw website is slechts een middel om uw doel te bereiken. Wij staan daarom altijd stil bij de kern van de website. Waar dient uw website voor en wie is de doelgroep. Wilt u enthousiasmeren, interesseren of de bezoeker overhalen tot actie? Het is belangrijk dat deze vragen eerst te beantwoorden voordat u een nieuwe […]

Lees meer
Hoe zorgt u ervoor dat uw nieuwsbrief converteert?
Geplaatst op 21 september 2017

Wanneer uw nieuwsbrief niet wordt geopend of wanneer er geen klikken plaatsvinden terwijl u veel tijd in uw nieuwsbrief heeft gestoken, kan frustrerend zijn. Dat uw nieuwsbrief niet wordt geopend, betekent niet altijd dat uw nieuwsbrief niet goed is opgesteld. Er kunnen verschillende oorzaken zijn waarom ontvangers de nieuwsbrief niet lezen of zelfs niet openen. […]

Lees meer
Alle blogberichten
Relaties over Quebit

Quebit was eigenlijk het eerste bedrijf waar ik een goed gevoel bij had. Zij tonen echt interesse in mijn zaken en zijn helder in wat ze voor mij kunnen betekenen.

Marten Horden, Horden Zonwering Lees meer

In de anderhalf jaar dat we nu met Quebit bezig zijn heb ik 30 tot 35% meer omzet gekregen. Dat is een stuk meer dan ik had verwacht.

Alex Simons, Quality Steigers en Sealing Lees meer

Mijn ervaring met Quebit – Korte lijnen, duidelijke communicatie en ze bouwen een mooi en professioneel product voor een eerlijke prijs. Daar hou ik van!

Alex van Dooren, Van Dooren Transport

Wij zijn al enige jaren tevreden klant bij Quebit; er wordt goed op je wensen ingespeeld & je kunt altijd snel op adequate feedback rekenen wanneer je vragen of issues hebt!

Denice Sijtsema, ADS Security B.V.