SEO abonnementen: Verbeter je positie in zoekmachines

Met de SEO abonnementen van Quebit wordt de positie van je website binnen diverse populaire zoekmachines, zoals Google, sterk verbeterd. Aangezien zoekmachine Google een marktaandeel van meer dan 90% heeft, specialiseren wij ons vooral in deze zoekmachine.

Zoekmachine optimalisatie is meer dan alleen bovenaan staan in de zoekresultaten van Google. Uiteraard wil je met je bedrijfsnaam bovenaan gevonden worden in Google, maar je wilt nóg liever gevonden worden op zoekwoorden die overeenkomen met je diensten en producten. Het is voor jou met name belangrijk om nieuwe klanten of gebruikers op je website te verwelkomen. Je bestaande contacten weten je tenslotte toch al te vinden op het internet.

Kies de juiste zoekwoorden

Het is belangrijk om goed te kijken met welke zoekwoorden je hoog wilt scoren binnen de verschillende zoekmachines. Veel bedrijven die SEO werkzaamheden uitvoeren, garanderen je daarmee een hoge positie binnen de zoekmachine, op basis van een aantal zoektermen. Maar in veel gevallen blijkt er nauwelijks te worden gezocht op deze zoektermen. Je staat dan wellicht op nummer 1 in de zoekmachine, maar dit levert je amper extra bezoeken op.

Hoe kan dit? De zoekwoorden die zijn gekozen, zijn uniek, maar er wordt niet of nauwelijks op deze woorden gezocht. Hierdoor blijven de bezoeken aan je website uit. Veel online marketingbureaus geven dan ook geen garantie op bezoekerstoename.

Quebit gaat een stap verder en zorgt voor relevante bezoekers op je website. Wij analyseren welke zoektermen relevant zijn voor je website en extra bezoekers opleveren. Informeer gerust naar de SEO abonnementen van Quebit. Wij hebben altijd een abonnement dat past bij je doelstellingen.

SEO abonnementen van Quebit in de praktijk

De kern van zoekmachine optimalisatie (SEO) bestaat uit:

  • Het goed (her)schrijven van teksten op je website
  • Je website voorzien van de juiste technieken
  • De relevantie van je producten of diensten versterken.

Het schrijven van teksten doen wij op basis van een gedegen zoekwoordenanalyse. Het resultaat van deze analyse is een lijst met woorden die een hoge relevantie hebben m.b.t. je product of dienst, waar vaak op wordt gezocht en waar nog weinig andere websites gebruik van maken (lage woordconcurrentie). Door deze woorden strategisch te plaatsen, zorgen wij ervoor dat Google je product of dienst zeer relevant gaat vinden op basis van het zoekwoord dat is gekozen.

Wat betekent dit voor jou?

  • Een realistische ranking binnen zoekmachine Google
  • Bezoekers op je website die daadwerkelijk op zoek zijn naar je product of dienst
  • Afhankelijk van de kwaliteit van je product of dienst, een hogere conversie (aanvragen en omzet via je website)

Bij een minimale optimalisatie ligt het gemiddelde conversiepercentage op 2% van het aantal maandelijkse bezoekers. Concreet betekent dit: extra orders. Op deze manier heb je je SEO abonnement toch wel heel snel terugverdiend? De SEO abonnementen van Quebit zijn op maat gesneden om je organisatie, producten of diensten zo optimaal mogelijk vindbaar te maken.

Neem contact op met ons als je geïnteresseerd bent in een SEO abonnement van Quebit.