SEO tools

SEO, verbeter je positie in Google door zoekmachine optimalisatie

Wat is SEO?

SEO (Search Engine Optimization) of ook wel zoekmachine optimalisatie genoemd is het optimaliseren van de website met als doel het hoger scoren in de organische (lees niet betaalde) zoekresultaten van Google. Het verbeteren van SEO-techniek en SEO-content, maar ook optimalisatie van structuur en laadsnelheid, zijn van belang bij het behalen van een hogere organische positie in Google. Zoekmachine optimalisatie komt niet alleen je bedrijfsnaam ten goede in de organische zoekresultaten van Google, maar ook je diensten of producten zullen beter vindbaar worden in de organische resultaten van Google. Benieuwd hoe jij scoort in de organische zoekresultaten? Vraag dan direct de online marketing scan aan!

Wat is de aanpak van Quebit?

De aanpak van Quebit begint bij de basis. Door het uitvoeren van een zoekwoordenonderzoek dat aansluit bij je bedrijf, producten en/ of diensten kunnen wij je teksten en je website SEO-optimaliseren zodat je op relevante zoektermen extra bezoekers trekt. Met het SEO-abonnement voeren wij maandelijks verbeteringen door op het gebied van zoekmachine optimalisatie. Dit betreft zowel de SEO-techniek als de SEO-content. Onze SEO-specialisten werken gestructureerd en op basis van onderzoek. Door tevens met jou te overleggen en de zoekvraag af te stemmen maken wij je website (beter) vindbaar.

Waarom SEO uitbesteden aan Quebit?

Onze SEO-specialisten zijn door hun uitgebreide kennis en ervaring de juiste partner om jouw website organisch hoger te laten scoren. Wij denken met jou en je doelgroep mee. Door het aanbieden van de juiste content waarin antwoord wordt gegeven op de zoekvraag van de doelgroep, zal je hoger in de organische zoekresultaten van Google terechtkomen. Maandelijks rapporteren wij onze werkzaamheden en resultaten aan jou met onze bevindingen en adviezen.

Kortom, wat betekent zoekmachine optimalisatie bij Quebit?

  • Hogere positie in Google;
  • Gerichte bezoekers op je website naar je product of dienst;
  • Meer organische/onbetaalde bezoekers;
  • Advies en ondersteuning van onze SEO-specialisten;
  • Maandelijks contact en rapportage.

Zoekmachine optimalisatie graag uitbesteden aan onze specialisten?

Neem contact met ons op! Wij kunnen een scan maken van je huidige online marketing situatie en indien gewenst een volledige strategie voor je uitwerken in de vorm van een online marketing plan. Je kunt dan zelf aan de slag of de SEO-optimalisatie volledig aan ons overlaten! Geïnteresseerd? Vul onderstaand je gegevens in en we bellen je binnen één werkdag terug!

Wil je op de hoogte blijven? Volg ons dan ook op Facebook, LinkedIn, Instagram en YouTube!

Laat je naam en telefoonnummer achter.

Wij bellen je binnen één werkdag terug!

*Disclaimer: Je e-mailadres wordt niet aan derden verstrekt. Bekijk hier onze privacyverklaring.