Google partner
0297 745 555
SEO abonnementen

SEO abonnementen: Verbeter uw positie in zoekmachines

Met de SEO abonnementen van Quebit wordt de positie van uw website binnen diverse populaire zoekmachines, zoals Google, sterk verbeterd. Aangezien zoekmachine Google een marktaandeel van meer dan 90% heeft, specialiseren wij ons vooral in deze zoekmachine.

Zoekmachine optimalisatie is meer dan alleen bovenaan staan in de zoekresultaten van Google. Uiteraard wilt u met uw bedrijfsnaam bovenaan gevonden worden in Google, maar u wilt nóg liever gevonden worden op zoekwoorden die overeenkomen met uw diensten en producten. Het is voor u met name belangrijk om nieuwe klanten of gebruikers op uw website te verwelkomen. Uw bestaande contacten weten u tenslotte toch al te vinden op het internet.

Kies de juiste zoekwoorden

Het is belangrijk om goed te kijken met welke zoekwoorden u hoog wilt scoren binnen de verschillende zoekmachines. Veel bedrijven die SEO werkzaamheden uitvoeren, garanderen u een hoge positie binnen de zoekmachine, op basis van een aantal zoektermen. Maar in veel gevallen blijkt er nauwelijks te worden gezocht op deze zoektermen. U staat dan wellicht op nummer 1 in de zoekmachine, maar dit levert u amper extra bezoeken op.

Hoe kan dit? De zoekwoorden die zijn gekozen, zijn uniek, maar er wordt niet of nauwelijks op deze woorden gezocht. Hierdoor blijven de bezoeken aan uw website uit. Veel online marketingbureaus geven dan ook geen garantie op bezoekerstoename.

Quebit gaat een stap verder en zorgt voor relevante bezoekers op uw website. Wij analyseren welke zoektermen relevant zijn voor uw website en extra bezoekers opleveren. Informeert u gerust naar de SEO abonnementen van Quebit. Wij hebben altijd een abonnement dat past bij uw doelstellingen.

SEO abonnementen van Quebit in de praktijk

De kern van zoekmachine optimalisatie (SEO) bestaat uit:

  • Het goed (her)schrijven van teksten op uw website
  • Uw website voorzien van de juiste technieken
  • De relevantie van uw producten of diensten versterken.

Het schrijven van teksten doen wij op basis van een gedegen zoekwoordenanalyse. Het resultaat van deze analyse is een lijst met woorden die een hoge relevantie hebben m.b.t. uw product of dienst, waar vaak op wordt gezocht en waar nog weinig andere websites gebruik van maken (lage woordconcurrentie). Door deze woorden strategisch te plaatsen, zorgen wij ervoor dat Google uw product of dienst zeer relevant gaat vinden op basis van het zoekwoord dat is gekozen.

Wat betekent dit voor u?

  • seo-optimalisatie-quebit-mijdrechtEen realistische ranking binnen zoekmachine Google
  • Bezoekers op uw website die daadwerkelijk op zoek zijn naar uw product of dienst
  • Afhankelijk van de kwaliteit van uw product of dienst, een hogere conversie (aanvragen en omzet via uw website)

Bij een minimale optimalisatie ligt het gemiddelde conversiepercentage op 2% van het aantal maandelijkse bezoekers. Concreet betekent dit: extra orders. Op deze manier heeft u uw SEO abonnement toch wel heel snel terugverdiend? De SEO abonnementen van Quebit zijn op maat gesneden om uw organisatie, producten of diensten zo optimaal mogelijk vindbaar te maken.

Vraag nu uw SEO scan aan!
Recente projecten
Blog berichten
Quebit steunt Team Wessel
Geplaatst op 19 juni 2017

Met het oogpunt op maatschappelijk verantwoord ondernemen draagt Quebit verantwoordelijkheid voor de effecten van haar activiteiten. Zo steunen wij graag goede doelen en stichtingen. Naast dat wij reeds een aantal goede doelen en stichtingen steunen, voegen wij daar graag een bijzondere aan toe: Wessel. De Mont Ventoux Wessel is voor de buitenwereld een gezond klein […]

Lees meer
Quebit aanwezig bij Google Partnership Event
Geplaatst op 12 juni 2017

Woensdag 31 mei vond het Google Partnership Event plaats in Amsterdam. Dit event was georganiseerd voor genodigde Google Partners. Ook Quebit was hierbij aanwezig! Het evenement startte met een heerlijk ontbijt. Google gaf informatie over wat zij voor haar partners kan betekenen en hoe zij nog intensiever met hen wil gaan samenwerken. Daarnaast werd er […]

Lees meer
Masterclass Online Marketing Strategie groot succes
Geplaatst op 8 juni 2017

Woensdag 7 juni 2017 was het zover: de Masterclass Online Marketing Strategie! Door Quebit was een intieme zetting georganiseerd waar de deelnemers werden ontvangen met een kop koffie of thee, gevolgd door een netwerkmoment om elkaar te leren kennen! Marketingtools Nils, Online Marketing Manager bij Quebit, beet het spits af met een training over Online […]

Lees meer
Alle blogberichten
Relaties over Quebit

Ik heb geen omkijken meer naar mijn website. Ik vertrouw gewoon op Quebit, omdat ik aan mijn kant van de computer resultaten zie. Anders was ik al lang weggeweest.

Harry Mühlbauer, HFM Incasso Lees meer

Quebit was eigenlijk het eerste bedrijf waar ik een goed gevoel bij had. Zij tonen echt interesse in mijn zaken en zijn helder in wat ze voor mij kunnen betekenen.

Marten Horden, Horden Zonwering Lees meer

In de anderhalf jaar dat we nu met Quebit bezig zijn heb ik 30 tot 35% meer omzet gekregen. Dat is een stuk meer dan ik had verwacht.

Alex Simons, Quality Steigers en Sealing Lees meer

Mijn ervaring met Quebit – Korte lijnen, duidelijke communicatie en ze bouwen een mooi en professioneel product voor een eerlijke prijs. Daar hou ik van!

Alex van Dooren, Van Dooren Transport