Social Media bij Quebit

Social media

Social media zorgt voor populariteit

Waar uw website het perfecte kanaal is voor uw sales, is social media het beste in te zetten voor engagement. Met engagement bedoelen we hier ‘binding’, maar ook het creëren van fans en volgers. De kern van een goede online campagne is het periodiek plaatsen van content en het sturen op interactie. U kunt leuke achtergrondinformatie of nieuwsgerelateerde artikelen plaatsen waarvoor uw website minder geschikt is. Hierdoor creëert u een community en u zult uiteindelijk door uw volgers beloond worden.

Webcare

Doordat social media interactief is, is het gemakkelijk om ook service online te verlenen. Deze vorm van afhandeling noemen we webcare en dit kunt u breder inzetten dan traditionele klantenservicekanalen. U kunt in één keer direct al uw klanten voorzien van extra informatie en wanneer er zaken opgelost zijn, is dit door uw andere klanten terug te lezen. Nog een voordeel is dat uw klantenservicemedewerkers telefonisch minder belast worden wanneer u de informatie al online heeft staan.

Zet meerdere kanalen in om uw boodschap over te brengen

Het grote voordeel van de huidige ontwikkelingen, is dat door het gebruik van social media het vestigen van een naam heel snel kan gaan. Door verschillende kanalen op strategische wijze in te zetten, bouwen we samen met onze partners aan een imago dat een belangrijke bijdrage levert aan een positief bedrijfsresultaat. Het voeden van de verschillende social media platformen kan zodanig worden ingeregeld dat met een paar uur per maand al veel profijt wordt behaald!

Quebit neemt social media voor u uit handen

Wanneer u geregeld foto’s maakt van uw dienstverlening, maar u geen inspiratie kunt vinden om hier een creatieve draai aan te geven en uw tijd liever in uw vakgebied steekt, dan is daar Quebit! Met een team van social media specialisten weten wij precies hoe wij u hier in kunnen ondersteunen. Wij houden voor u de laatste trends en ontwikkelingen in de gaten en zorgen ervoor dat uw bedrijf regelmatig actief blijft op de meest relevante social media kanalen!

Schakel Quebit in

Wilt u meer informatie over social media of bent u benieuwd hoe wij onze dienstverlening invullen? Neem dan gerust contact met ons op! Wij bespreken graag samen met u de mogelijkheden.

Laat hier uw gegevens achter!

Wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

*Disclaimer: Uw e-mailadres wordt niet aan derden verstrekt. Bekijk hier onze privacyverklaring.