Quebit Facebook

Social media

Social media zorgt voor populariteit

Waar je website het perfecte kanaal is voor je sales, is social media het beste in te zetten voor engagement. Met engagement bedoelen we ‘binding’, maar ook het creëren van fans en volgers. De kern van een goede online campagne is het periodiek plaatsen van content en het sturen op interactie. Je kunt leuke achtergrondinformatie of nieuwsgerelateerde artikelen plaatsen waarvoor je website minder geschikt is. Hierdoor creëer je een community en zul je uiteindelijk door je volgers beloond worden.

Webcare

Doordat social media interactief is, is het gemakkelijk om ook service online te verlenen. Deze vorm van afhandeling noemen we webcare en kun je breder inzetten dan traditionele klantenservicekanalen. Je kunt in één keer direct al je klanten voorzien van extra informatie en wanneer er zaken opgelost zijn, is dit door je andere klanten terug te lezen. Nog een voordeel is dat je klantenservicemedewerkers telefonisch minder belast worden wanneer je de informatie al online hebt staan.

Zet meerdere kanalen in om je boodschap over te brengen

Het grote voordeel van de huidige ontwikkelingen, is dat door het gebruik van social media het vestigen van een naam heel snel kan gaan. Door verschillende kanalen op strategische wijze in te zetten, bouwen we samen met onze partners aan een imago dat een belangrijke bijdrage levert aan een positief bedrijfsresultaat. Het voeden van de verschillende social media platformen kan zodanig worden ingeregeld dat met een paar uur per maand al veel profijt wordt behaald!

Quebit neemt social media voor je uit handen

Wanneer je geregeld foto’s maakt van je dienstverlening, maar je geen inspiratie kunt vinden om hier een creatieve draai aan te geven en je tijd liever in je vakgebied steekt, dan is daar Quebit! Met een team van social media specialisten weten wij precies hoe wij je hier in kunnen ondersteunen. Wij houden voor jou de laatste trends en ontwikkelingen in de gaten en zorgen ervoor dat jouw bedrijf regelmatig actief blijft op de meest relevante social media kanalen!

Schakel Quebit in

Wil je meer informatie over social media of ben je benieuwd naar hoe wij onze dienstverlening invullen? Neem dan gerust contact met ons op! Wij bespreken graag samen met jou de mogelijkheden.

Wil je op de hoogte blijven? Volg ons dan ook op Facebook, LinkedIn, Instagram en YouTube!

Laat hier je gegevens achter!

Wij nemen binnen één werkdag contact met je op.

*Disclaimer: Je e-mailadres wordt niet aan derden verstrekt. Bekijk hier onze privacyverklaring.