Quebit team

Videomarketing

Wat houdt video marketing in?

Via video marketing maak je gebruik van video om je dienst of product aan een groot publiek te laten zien. Het maken van een video is één ding, maar deze goed inzetten is vaak lastiger. Quebit heeft de kennis en ervaring in huis om totale video marketing aan te kunnen bieden. Door de juiste mix van kennis en ervaring van videostrategie en video optimalisatie kunnen wij video’s gericht inzetten en richten op het juiste publiek.

Waarom video marketing?

Cliché, maar daarom niet minder waar: beeld zegt meer dan duizend woorden. Belangrijk is dan ook om ‘engaging content’ te creëren. Hiermee behoud je de attentie van de kijker en maak je de kijker enthousiast met je video. Video wordt steeds belangrijker op sociale media. Video doet het fantastisch op Facebook, Youtube en Instagram. Door het toevoegen van ondertiteling kun je video’s ook zonder geluid kijken wanneer kijken met geluid niet mogelijk is. Het succes van video is ook mede te danken aan het stijgende gebruik van mobiele apparaten waarop video’s perfect kunnen worden getoond.

Hoe kan ik video marketing inzetten?

Belangrijk is in acht te houden hoe je de bezoeker wil benaderen, en welke boodschap je over wil brengen. Een voorbeeld hiervan is het maken van ‘how to’ video’s.
Hierin leg je de bezoekers uit hoe zij een bepaalde probleemstelling kunnen oplossen. Door deze aanpak in video te gebruiken, komen video’s steeds hoger in de zoekresultaten van Google. Biedt je een daadwerkelijk antwoord op een zoekvraag en zet je video in combinatie met marketing juist in? Dan kom je gegarandeerd hoger in de zoekresultaten terecht.

De rol van Quebit

Quebit ondersteunt je in video marketing en adviseert in de juiste aanpak. Zo kun je gezamenlijk met de specialisten van Quebit pakkende video’s creëren en deze aan het juiste publiek laten zien.

Enthousiast geworden over video marketing?

Wil je meer informatie over video marketing of hoe Quebit dit voor je uit handen kan nemen? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden.

Wil je op de hoogte blijven? Volg ons dan ook op Facebook, LinkedIn, Instagram en YouTube!

Laat hier je gegevens achter!

Wij bellen je binnen één werkdag terug.

*Disclaimer: Jouw e-mailadres wordt niet aan derden verstrekt. Bekijk hier onze privacyverklaring.