Videomarketing

Wat houdt videomarketing in?

Via videomarketing maakt u gebruik van video om uw dienst of product aan een groot publiek te laten zien door het inzetten van marketing. Het maken van een video is één ding, maar deze goed inzetten is vaak lastiger. Quebit heeft de kennis en ervaring in huis om totale videomarketing aan te kunnen bieden. Door de juiste mix van kennis en ervaring van videostrategie en video optimalisatie kunnen wij video’s gericht inzetten en richten op het juiste publiek.

Waarom videomarketing?

Cliché, maar daarom niet minder waar: beeld zegt meer dan duizend woorden. Belangrijk is dan ook om ‘engaging content’ te creëren. Hiermee behoudt u de attentie van de kijker en maakt u de kijker enthousiast met uw video. Video wordt steeds belangrijk op sociale media. Video doet het fantastisch op Facebook, Youtube en Instagram. Door het toevoegen van ondertiteling kunt u video’s ook zonder geluid kijken wanneer kijken met geluid niet mogelijk is. Het succes van video is ook mede te danken aan het stijgende gebruik van mobiele apparaten waarop video’s perfect kunnen worden getoond.

Hoe kan ik videomarketing inzetten?

Belangrijk is in acht te houden hoe u de bezoeker wilt benaderen, en welke boodschap u over wilt brengen. Een voorbeeld hiervan is het maken van ‘how to’ video’s.
Hierin legt u de bezoekers uit hoe zij een bepaalde probleemstelling kunnen oplossen. Door deze aanpak in video te gebruiken, komen video’s steeds hoger in de zoekresultaten van Google. Biedt u een daadwerkelijk antwoord op een zoekvraag en zet u video in combinatie met marketing juist in? Dan komt u gegarandeerd hoger in de zoekresultaten terecht.

De rol van Quebit

Quebit ondersteunt u in videomarketing en adviseert in de juiste aanpak. Zo kunt u gezamenlijk met de specialisten van Quebit pakkende video’s creëren en deze aan het juiste publiek laten zien.

Enthousiast geworden over videomarketing?

Wilt u meer informatie over videomarketing of hoe Quebit dit voor u uit handen kan nemen? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Laat hier uw gegevens achter!

Wij bellen u binnen één werkdag terug.

*Disclaimer: Uw e-mailadres wordt niet aan derden verstrekt. Bekijk hier onze privacyverklaring.