Quebit team

Waarom is SEA belangrijk?

SEA (Search Engine Advertising) of ook wel zoekmachine adverteren genoemd is het adverteren in de betaalde omgeving van Google. Deze advertenties zijn zichtbaar boven en onder de organische zoekresultaten in Google. Onze SEA-specialisten zijn stuk voor stuk Google Ads-gecertificeerd door Google en hierdoor de juiste partner voor uitwerking van jouw Google Ads campagnes! Maar waarom is SEA belangrijk? En wat maakt Quebit de beste partner?

De voordelen van SEA

Het grootste voordeel van SEA is dat het, in tegenstelling tot SEO, direct effect heeft. De campagne is namelijk vanaf het begin al specifiek gericht op jouw doelgroep die mogelijk geïnteresseerd is in jouw dienstverlening. Je kunt dus heel gericht adverteren op mensen die actief zoeken naar jouw diensten. Hierdoor betaal je enkel voor bezoekers die zich op zijn minst oriënteren op jouw dienst, wat SEA belangrijk maakt! Vervolgens zijn er verschillende advertentiemogelijkheden met Google Ads om daarmee je product of dienst aan je doelgroep aan te bieden. Display campagnes, mobiele campagnes en video campagnes zijn hier enkele voorbeelden van.

Waarom is Quebit de beste partner?

Google Ads uitbesteden? De SEA-specialisten van Quebit zijn de juiste partner voor uitwerking van je Google Ads campagnes. Quebit biedt haar SEA-dienstverlening op maat aan zodat dit perfect aansluit bij je bedrijf. Wat maakt Quebit de beste partner?

  • Flexibel en resultaatgericht;
  • Wij denken graag met je mee en stoppen pas bij het goede resultaat;
  • Google Ads gecertificeerde specialisten;
  • Maandelijkse rapportage over werkzaamheden en resultaten;
  • Google Ads campagnes wordt tussentijds gemonitord en wanneer nodig bijgestuurd.

SEA graag uitbesteden aan onze specialisten?

Laat je huidige online marketing situatie scannen! Aan de hand van deze scan werken wij een volledige strategie voor je uit in een online marketing plan. Hierin vertellen wij nogmaals waarom SEA belangrijk is! Daarna kunnen wij daarna direct voor jou aan de slag! Liever direct jouw SEA uitbesteden? Neem dan contact met ons op!

Wil je op de hoogte blijven? Volg ons dan ook op Facebook, LinkedIn, Instagram en YouTube!