Online marketing plan

Waarom je online marketing uitbesteden?

Weet je zelf niet veel af van online marketing? Of wil je je gewoonweg volledig focussen op je eigen vakgebied en je online marketing uitbesteden? Dan ben je bij Quebit aan het juiste adres! Wij kunnen de volledige online marketing voor je uit handen nemen. Daarnaast staan wij ook voor je klaar als je de touwtjes niet volledig uit handen wil geven, maar graag ondersteuning zou willen op online marketing gebied. Vind hieronder een greep uit onze diensten en waarom je je online marketing aan Quebit moet uitbesteden!

SEO & SEA

Online marketing uitbesteden aan Quebit? Onze specialisten hebben onder andere ervaring en kennis op het gebied van SEO en SEASEO is het optimaliseren van de website met als doel het hoger scoren in de organische zoekresultaten van Google. Wanneer je je online marketing laat uitbesteden aan Quebit voeren wij een zoekwoordenonderzoek uit dat aansluit bij je bedrijf. Aan de hand hiervan kunnen wij je teksten en je website SEO-optimaliseren zodat je op relevante zoektermen extra bezoekers trekt. Daarnaast is SEA het adverteren in de betaalde omgeving van Google. De advertentie wordt aan de doelgroep getoond en begint daarmee direct verkeer te genereren naar je website. Wanneer je je online marketing uitbesteedt aan Quebit kunnen wij deze betaalde advertenties voor je bedenken, opmaken en plaatsen.

Webdesign

De website of webshop vormt de basis voor je gehele online marketing. Het is jouw online visitekaartje, waarop klanten vanuit allerlei kanalen terecht kunnen komen. Een bezoeker beslist binnen enkele seconden of de vormgeving en boodschap passen bij zijn of haar vraag. Hierdoor is het belangrijk om je website een overzichtelijke indeling te geven en ervoor te zorgen dat er een actieve prikkeling aanwezig is. Dit kan je bezoekers tot actie stimuleren. Quebit heeft ruime ervaring op het gebied van webdesign en de gebruiksvriendelijkheid die hier mee gepaard gaat.

Social media

Waar je website het beste kanaal is voor sales, is social media het perfecte kanaal voor onder andere het creëren van engagement. Het is daarom belangrijk om regelmatig goede content te delen op je social media kanalen en hiermee interactie te stimuleren. Wanneer je hiervoor geen inspiratie kunt vinden kan Quebit je helpen!

Online marketing uitbesteden aan Quebit

Naast SEO, SEA, webdesign en social media bieden wij ook webhosting en video marketing aan. Met andere woorden, bij Quebit kun je gerust je volledige online marketing uitbesteden. Laat allereerst je online marketing scannen door Quebit en samen kijken we naar de groeikansen voor je online marketing. Wil je meer? Graag werken wij voor jou een complete online marketing strategie uit in een plan. Aan de hand van het online marketing plan kun je ons inschakelen om je volledige online marketing uit handen te nemen. Neem direct contact op voor het maken van een afspraak!

Wil je op de hoogte blijven? Volg ons dan ook op Facebook, LinkedIn, Instagram en YouTube!

Aanvraag online marketing uitbesteden