Wordpress website

Webdesign of webshopdesign

Welke rol speelt webdesign in de online marketing van je organisatie?

De website of webshop vormt de basis voor je gehele online marketing. Het is jouw online visitekaartje, waarop klanten vanuit allerlei online en offline kanalen terecht kunnen komen. Een bezoeker beslist binnen een paar seconden of de vormgeving en boodschap passen bij zijn of haar zoekvraag. De website moet daarom overzichtelijk ingedeeld zijn. Daarbij moet er voor elke bezoeker direct iets in beeld zijn wat hem interesseert. Een bezoeker moet dus actief geprikkeld en geboeid worden door de uitstraling en inhoud van de website. Quebit kan volledig ontzorgen met het uitzetten van een webdesign strategie. De eerste stap naar groei kun je nu direct nemen door onze online marketing scan aan te vragen. Deze scan bespreken we met je en we benoemen hier direct de belangrijkste kansen!

Wat zijn jouw online doelstellingen?

De doelstellingen die je wilt behalen met behulp van je website vormen het uitgangspunt voor het signaleren van kansen. Wat zijn jouw online doelstellingen? Naamsbekendheid? Meer offerte aanvragen? Meer verkopen via een webshop of misschien je doelgroep informeren? Samen kiezen we de beste strategie voor de inrichting van je website en streven we naar een invulling die perfect aansluit op de wensen van je doelgroep. Wij verzorgen zowel de grafische vormgeving als de techniek van de website. Dat noemen wij creatief, innovatief en flexibel. Met je wensen en boodschap voorop, zorgen wij dat jouw website voor je gaat werken.

Webdesign als onderdeel van je online marketing strategie

Webdesign is een van de onderdelen waar wij kritisch in meedenken. Wij letten onder andere op:

  • Past de website bij jouw doelgroep en geeft de website antwoord op de zoekvraag van deze doelgroep?
  • Is er voor elke doelgroep een passende pagina met daarop een actie die genomen kan worden?
  • Vormt de website qua look & feel een afspiegeling van jouw Unique Selling Points?

De analyse resulteert in een advies om de website te laten vernieuwen, of een geheel nieuwe website te laten maken. Hierbij kunnen wij ook een implementatielijst aanleveren van punten die in het design zeker aangepakt moeten worden, zodat dit ook door jezelf of een externe webdesigner kan worden uitgevoerd. Vanzelfsprekend kan Quebit je ook volledig ontzorgen op dit gebied.

Wat biedt het online marketing plan?

Doordat in ons online marketing plan de website als onderdeel van de complete online strategie wordt bekeken, bevat dit ook adviezen omtrent het geschikt maken van de website. Zo adviseren wij stappen om de website geschikt te maken voor SEO, SEA, integratie met social media en conversie optimalisatie. Daarnaast adviseren wij een complete online marketing strategie waarin ook het optimaliseren van vindbaarheid (SEO), advertenties campagnes (SEA) en social media aan de orde komen.

Kennis maken met Quebit?

Wij laten je graag kennis maken met Quebit. Laat je gegevens achter en wij maken direct een online marketing scan van jouw huidige website, zodat we deze met je kunnen delen tijdens een goede kop koffie. Dit mag bij jou op kantoor maar je bent ook van harte welkom bij ons in Uithoorn! Neem contact met ons op voor meer informatie.

Wil je op de hoogte blijven? Volg ons dan ook op Facebook, LinkedIn, Instagram en YouTube!

Laat hier je gegevens achter!

Wij bellen je binnen één werkdag terug.

*Disclaimer: Je e-mailadres wordt niet aan derden verstrekt. Bekijk hier onze privacyverklaring.