Webdesign

Welke rol speelt webdesign in de online marketing van uw organisatie?

Uw website of webshop vormt de basis voor uw gehele online marketing. Het is uw online visitekaartje, waarop klanten vanuit allerlei online en offline kanalen terechtkomen. Een bezoeker beslist binnen een paar seconden of de vormgeving en boodschap passen bij zijn of haar vraag. De website moet daarom overzichtelijk ingedeeld zijn, met voor elke bezoeker direct iets in beeld dat aansluit bij zijn vraag. Een bezoeker moet dus actief geprikkeld en geboeid worden door de uitstraling van uw website. Het design van de website is daarbij van doorslaggevend belang. Quebit kan u volledig ontzorgen in het uitzetten van een webdesign strategie, het signaleren van kansen en de uitvoering daarvan. De eerste stap naar groei kunt u nu direct nemen door onze online marketing scan aan te vragen, waarbij wij direct samen met u de belangrijkste kansen kunnen benoemen!

Welke doelstellingen heeft u met uw website en online marketing?

De doelstellingen die u wilt bereiken met behulp van uw website vormen het uitgangspunt voor het signaleren van kansen. Welke specifieke doelen wilt u bereiken met uw website? Naamsbekendheid? Meer offerte aanvragen? Meer (online) verkopen via een webshop of uw doelgroep informeren? Samen kiezen we de beste strategie voor de inrichting en streven we naar een invulling die perfect aansluit op de wensen van uw doelgroep. Quebit verzorgt voor u zowel de grafische vormgeving als de techniek van uw website. Dat noemen wij creatief, innovatief en flexibel. Met uw wensen en uw boodschap voorop, zorgen wij dat uw website voor u gaat werken.

Webdesign als onderdeel van uw online marketing strategie

Webdesign is ook een van de onderdelen waar wij in ons online marketing plan kritisch in meedenken, waarbij wij onder andere letten op:

  • Past de website bij uw doelgroepen, straalt de website uit wat uw doelgroep zoekt?
  • Is er voor elke doelgroep een passende pagina en actie die genomen kan worden door de bezoeker?
  • Vormt de website qua look&feel een afspiegeling van uw Unique Selling Points

De analyse mondt uit in een advies om de website te laten vernieuwen of verbeteren, of een geheel nieuwe website te laten maken. Hierbij kunnen wij ook een implementatielijst aanleveren van punten die in het design zeker aangepakt moeten worden, zodat dit ook door uzelf of een externe webdesigner kan worden uitgevoerd. Vanzelfsprekend kan Quebit u ook volledig ontzorgen op dit gebied.

Wat biedt het online marketing plan nog meer?

Doordat in ons online marketing plan de website als onderdeel van de complete online marketing strategie wordt bekeken, bevat dit bijvoorbeeld ook adviezen omtrent het geschikt maken van de website voor SEO, SEA, integratie met Social Media en conversie optimalisatie. Bovendien adviseren wij een complete online marketing strategie waarin bijvoorbeeld ook het optimaliseren van vindbaarheid (SEO), advertenties campagnes (SEA) en Social Media aan de orde komen.

Kennismakingsgesprek inclusief online marketing scan aanvragen?

Graag vertellen wij u meer over Quebit en geven u daarbij ook alvast een aantal adviezen voor uw online marketing via de online marketing scan.

Laat hier uw gegevens achter!

Wij bellen u binnen één werkdag terug.

*Disclaimer: Uw e-mailadres wordt niet aan derden verstrekt. Bekijk hier onze privacyverklaring.